Senin, 11 Mei 2009

Kantos ngadangu hariring ieu ?

Anaking jimat awaking

geura hudang geura nyaring

duh ... geura nyaring

Balebat di wetan ngembat

ciciren surya sumirat

beuki nyingray lalaunan

kasipuh ku kingkilaban

geus lain wancina deui

hidep hirup dina ngimpi

tibra ngeukeupan impian

titenan tuh kanyataan

Bray ... balebat

Lagu di luhur teh hariring lagu Iin Bimbo nu kungsi kakuping ku kuring baheula. Harita teh mun teu salah taun 70-an ahir atawa 80-an awal. 

Lagu ieu ngempurkeun cahya asih na jeroning hate sakumna urang nu ngadangu. Boh ku ceuli lahir kitu deui anu ngadangu ku ceuli batin atawa hate nu putih. 

5 komentar:

  1. i completely confuse about this one... would you mind to make the indonesian version? ho...ho...

    ]thanks dah berkunjugn ke 'rumah' saya, salam kenal juga. ni skalian ta follow... see u...

    BalasHapus
  2. Teh ani ayeuna jarangnya jalmi anu resepeun kana lagu-lagu sarua kieu... abdi turut prihatin

    Salam Kenal ti Simkuring

    BalasHapus
  3. ass.
    ngiring bingah teh, abdi oge kalebet nu seneng lagu sunda khususnya ciptaan kang nano s, tapi lagu nu diluhur terus terang abdi nembe nagadangu, tpi maos lirikna estu genah kana hate sareng emutan.wilujeng ah
    wassalam

    BalasHapus
  4. tengah wengi kieu... maos lirik hariring sunda, naha bet janten nyeredet kana hate.. asa tebih panineungan,,,

    BalasHapus
  5. terimakasih teh/bu... saya kangen dengan tulisan basa sunda... nepangkeun sim kuring ti nagri kangguru...

    BalasHapus